Eugen Ţurcanu: Am toate motivele pentru a lăsa patinoarul la Sala Polivalentă

eugen turcanu la sala polivalentaDirectorul Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, susţine că nu va muta patinoarul de la Sala Polivalentă în ciuda presiunilor făcute de viceprimarul Cosmin Andrei.

like facebookDirectorul a menţionat că în această săptămână se vor face primele probe tehnice vor avea loc în acest sfârşit de săptămână, iar în cursul săptămânii viitoare se va finaliza.

„Din punctul de vedere al Consiliului Local, patinoarul rămâne aici. Încă o dată fac apel la cetăţenii municipiului Botoşani, la cei care vor să avem o Românie normală şi să respectăm legea, că nu fac altceva decât să mă supun autorităţii Consiliului Local, forul tutelar al acestui UAT. Unii refuză să respecte legea şi acest mod de a face politică s-a demonstrat că a fost taxat de electorat. Atâta timp cât eu am o hotărâre de CL, aici va rămâne. Mai mult decât atât, am toate atributele pentru a face acest lucru. Când am făcut acest demers că m-am gândit la copii, să aibă un loc încălzit când ies de pe patinoar.”, a declarat Eugen Ţurcanu.

Acesta a mai adăugat că pe linie politică, Cătălin Flutur l-a sfătuit iniţial să lase patinoarul în parc pentru a evita un scandal, însă el i-a transmis că ar încălca legea şi ar fi un prilej de a putea fi demis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *