Seară caritabilă pentru copiii cu autism

Viviana SposubAsociatia Parintilor Copiilor cu Autism (A.P.C.A.) din judetul Botosani, in parteneriat cu DGASPC Botosani – Centrul de Asistență Specializată pentru Copilul cu Tulburări din Spectrul Autist (TSA), organizeaza o seara caritabila pe data de 4 decembrie 2014, intre orele 17-20, la Hotel Rapsodia (sala Mihai Eminescu).

Evenimentul se va desfasura in cea mai mare parte sub forma unui spectacol umanitar, scopul fiind strangerea de fonduri pentru recuperarea copiilor cu autism.

Momentele artistice din cadrul spectacolului vor fi asigurate atat de copiii cu autism, cât si de invitatii care vor onora pro bono aceasta actiune. Diversitatea si calitatea acestora reprezinta garantia unui spectacol deosebit, din care nu vor lipsi suprizele pregatite de copiii cu autism, colindele (Corul Nektarios), muzica clasica (Emilian Huminiuc), dansul sportiv sau de societate (Club MODAS), muzica usoara (Viviana Sposub, care va asigura si prezentarea spectacolului, precum si Silviu Murariu, participant la X-Factor Romania) sau muzica pop/rock (Live Loud Band).

Invitatii speciali, care vor incanta participantii cu recitaluri ce vor dura,cumulat, cel putin jumatate din durata totala a spectacolului, sunt Orchestra Profesionista Rapsozii Botosanilor (impreuna cu Ansamblul folcloric Margineanca) si Mirel Manea Orchestra, artisti care nu mai au nevoie de prezentare, valoarea lor fiind cunoscuta si recunoscuta atat in tara, cat si in strainatate!

like facebookIntrarea la spectacol se va face pe baza biletului/invitatie de 100 lei/persoana (donatie), cu precizarea ca toate fondurile obtinute vor fi utilizate de Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism din judetul Botosani pentru recuperarea copiilor cu autism.

Pentru informatii suplimentare si rezervarea biletelor persoanele interesate potsuna la telefon 0753.454.411 (Gabriela Ivan – presedinte A.P.C.A. Botosani).

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *