Presiunea gazelor naturale va fi redusă în municipiul Botoşani. Vezi când!

gaz metanPresiunea gazelor naturale va fi redusă în municipiul Botoşani timp de două zile, anunţă reprezentanţii EON. Pentru realizarea unei etape importante din investiţia ce vizează înlocuirea conductelor şi branşamentelor pe străzile: Pacea, Sucevei, Calea Naţională şi Griviţa, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să reducă presiunea gazelor naturale joi, 27 noiembrie şi vineri, 28 noiembrie a.c., pentru consumatorii din municipiul Botoşani.

Prin această investiţie în valoare de aproximativ 1,3 milioane de lei vor fi înlocuiţi 4,4 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale.

like facebookCompania solicită clienţilor să se asigure că aparatele de utilizare neautomatizate sunt închise sau să le supravegheze permanent în timpul funcţionării, iar în cazul în care simt miros specific de gaz sau observă alte disfuncţionalităţi, sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau

0265.200.928

(număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

E.ON Gaz Distribuţie asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca distribuţia gazelor naturale să se realizeze la parametri optimi.

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *