Bătaie într-un bar oprită de jandarmi

jandarmiŞase indivizi s-au luat la bătaie într-un bar, provocând mai multe distrugeri în incinta localului. Sâmbătă noapte, ora 23.45, patrula de jandarmi din oraşul Săveni, a fost sesizată de o persoană cu privire la producerea unui conflict în incinta unui restaurant din localitate.

Ajunşi la faţa locului, patrula de jandarmi a constatat că cele sesizate se confirmă, identificând patru bărbaţi care au fost implicaţi într-un scandal, lovind doi tineri şi provocând mai multe distrugeri în incinta localului. În încăierare au fost implicaţi şi doi poliţişti de frontieră.

like facebookJandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”lovire sau alte violenţe” şi ”distrugere”.

 

12 thoughts on “Bătaie într-un bar oprită de jandarmi

  1. De ce nu scrieti nimic despre limbajul si atitudinea patronilor fata de clienti? Informati-va mai bine inainte sa publicati ceva

  2. Sotia patronului parca era intr un ring de box dadea in stanga si n dreapta de ziceai ca e in finala K1.Ea a fost cea cara a batut sambata nimeni altcineva.

  3. Care restaurant? localul e mai mult o bodega, crasma si patronii care nu au nici macar cel mai mic bun simt si respect fata de client…..patroana pe care nu o pot considera FEMEIE ca injura mai ceva ca un birjar…nu inteleg ce au dat la ziar asta cand in barul ala patronul se bate cu toata lumea???? Toata lumea il cunoaste de cel mai mare scandalagiu…. SA VA FIE RUSINE!!!!

  4. Asa-zisele”pagube”in afara de un ghiveci dat jos de un prieten al patronului sunt facute de patroni dupa evacuarea tuturor persoanelor pentru a mai dramatiza un pic.Incidentul a avut loc in alta incapere decat unde erau mesele asezate,asa ca nu avea cum sa se sparga vesela.

  5. Acest articol este unul facut la comanda de patronul restaurantului Boema, unde a avut loc scandalul. Cei patru sunt nevinovati, patronul restaurantului, care a comandat acest articol, a sarit la bataie la baietii care participau la acea petrecere privata.Nicidecum cei 4 sa fi sarit la bataie.Dar cei care au bani si putina influenta, si pe deasupra si cei vinovati au declarat ca fiind victime.Rusine

  6. Ooo , dragule client , tin sa te anunt ca eu frecventez acel bar … Iar atitudinea patronilor este una impecabila , incercand sa faca pe plac tuturor . Si voi ceilalti frustrati ca mama lui Marcel sau Ma-ta Marcel … Nu are rost sa mai ascundeti , asta e adevarul. Doi politisti de frontieră , ca sa nu dăm nume ca mnah nu-i frumos . Reprezentanți ai societatii , au impresia ca daca te apuci sa dai cu pumnul rezolvi… Halal politisti… Pacat ca unii nu au puterea sa recunoasca… Ia nu va mai victimizati si prezentati-va drept vinovati pentru ca asta sunteti . V-am pupat si pe viitor tineti minte , adevarul tot iese la iveală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *