Accident ciudat. O femeie a ajuns la spital după ce a căzut pe culoarul dintre scaunele unui autocar ce a frânat brusc

accident autocar elegant ambulanta botosani1O femeie, de 40 de ani, a ajuns, joi după amiază, la spital după ce a căzut pe culoarul dintre scaunele unui autocar ce a frânat brusc.

like facebookFemeia lucrează la o fabrică de confecţii din zona industrială, iar autocarul firmei Elegant  transporta angajaţii acasă. Pe strada Primăverii, femeia s-a ridicat de pe scaun pregătindu-se să coboare, numai că şoferul a frânat brusc pentru că un autoturims VW i-a ieşit în faţă, de pe Aleea Tiberiu Crudu. Frâna bruscă a făcut ca femeia să se dezechilibreze şi să se lovească cu capul de scaune.

La faţa locului a fost chemată o ambulanţă ce a preluat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati. Şoferul autocarului le-a povestit poliţiştilor că a fost nevoit să fugă după şoferul autoturismului, după ce acesta a părăsit locul accidentului. Chiar dacă cele două maşini nu au avut un impact, se consideră accident cu vitcimă, pentru că s-a produs în timpul mişcării unui autovehicul.

accident autocar elegant ambulanta botosani2accident autocar elegant ambulanta botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *