Senator botoşănean găsit de ANI în incompatibilitate

ANI+ Agentia Nationala de IntegritateAgenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa stării de incompatibilitate în cazul senatorului botoşănean Şerban Mihăilescu, ca urmare a deţinerii simultane de funcţii, contrar prevederilor legale.

Potrivit ANI, Mihăilescu  a deținut, în perioada 19 decembrie 2012 – 24 decembrie 2013, atât calitatea de senator, cât și funcția de administrator al unei societăți comerciale.

„Mihăilescu Şerban a încălcat, astfel, dispozițiile art. 82, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 161/2003, potrivit cărora „calitatea de senator […] deputat este incompatibilă cu:  […] funcția de administrator […] la  […] societățile comerciale””, se spune în comunicat

like facebookPersoana evaluata a fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris, se mai spune în comunicatul ANI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *