Vezi ce metodă au folosit trei tineri pentru a obţine bani mulţi fără prea mult efort!

telefon furtTrei tineri au reuşit să obţină sume impresionante de la mai multe persoane după ce le-au păcălit cu un simplu telefon. Doi dintre ei, Florian Coşman şi Andrei Popiţanu, în vârstă de 25 de ani, se aflau închişi în Penitenciarul Iaşi şi după ce au făcut rost de un telefon au început să sune diverse persoane cerându-le bani invocând diverse accidente în care ar fi fost implicate rude. Dându-se drept procurori sau avocaţi aceştia le cereau bani pentru a scăpa de acuzaţii rudele ce au fost implicate în accidentele rutiere.

like facebookAl treilea, Petre Băiceanu de 24 de ani, se ducea la victime şi ridica banii. În mai puţin de o lună, sfârşitul lunii ianuarie şi începutul lunii februarie, cei trei au înşelat cinci persoane de la care au obţinut 39.000 de lei şi 70 de euro.

Pe lângă victimile înşelate au mai sunat alte şase persoane, însă acestea şi-au dat seama de înşelăciune şi nu le-au dat nici un ban. Ancheta a început în 19 februarie când o femeie a anunţat poliţia după ce a primit un astfel de telefon dubios, iar persoana care s-a prezentat drept o avocată a fiului ei, i-a cerut 3.500 de lei. După ce a anunţat poliţia, femeia i-a dat de înţeles persoanei de la telefon că este de acord să plătească, iar când Petre Băiceanu s-a dus să ridice banii a fost prins în flagrant.

Acum cei trei au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru înşelăciune. Pe lângă acest dosar ei mai sunt implicaţi într-o altă anchetă tot pentru fapte asemănătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *