Elevi obligaţi să cumpere bilete la balul bobocilor

scoala cooperatieElevii Grupului Şcolar Postliceal „prof. dr. doc. Enescu Longinus” sunt obligaţi de conducerea unităţii de învăţământ să cumpere bilete la Balul Bobocilor. Aceştia sunt nevoiţi să scoată din buzunare câte 10 lei pentru a cumpăra biletul indiferent dacă merg sau nu la petrecere.
Pe adresa redacţiei BotoşaniNews a ajuns o sesizare din partea unui elev care susţine că se fac tot felul de insistenţe din partea conducerii unităţii de învăţământ pentru a cumpăra bilete la balul bobocilor.

Şi anul trecut am cumpărat degeaba. A venit doamna like facebookdirectoare şi ne-a controlat, atunci era 7 lei, acum l-au făcut zece. Trimit profesori să vină în clasă să luăm bilete şi sunt insistenţi. Şi diriginţii ne spun că nu suntem în stare să luăm un bilet. Dar dacă nu mă duc, pentru ce să iau?”, a spus unul dintre elevii unităţii de învăţământ, revoltat că este obligat să achite contravaloarea biletului chiar dacă nu vrea să meargă la bal.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean  (ISJ) Botoşani refuză să comenteze situaţia pe motiv că nu au primit nicio sesizare concretă.

Balul bobocilor va avea loc, joi, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

2 thoughts on “Elevi obligaţi să cumpere bilete la balul bobocilor

  1. Acest lucru nu este adevărat ,am 3 ani de cand sunt in aceasta institutie si nu am am întampinat astfel de „obligatiuni …intr-adevar, ni s-a propus, am fost intrebati, nicidecum obligati! Probabil cel care a facut aceast gest urat de a anunta presa, este un elev suparat ce a luat o nota mică. Ori cineva care atenteaza la reputatia scolii(cum s-a întamplat si anul trecut )…Sunt în anul 3,la amg si pot spune ca într-adevăr sunt multumita de cadrele didactice ! Nu plecati urechea la aceste barfe ce vin din partea nefericitilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *