Birou de informare privind programele de finanţare pentru IMM-uri anunţat la Botoşani de un secretar de stat

george constantin brezoi secreatr statInstituţia Prefectului din Botoşani va avea un birou de informare privind programele de finanţare şi scheme de ajutor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii. Solicitarea a venit din partea Instituţiei Prefectului Botoşani, iar secretar de Stat în cadrul Departamentului pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediul de Afaceri şi Turism,  George Constantin Brezoi, care s-a aflat într-o vizită la Botoşani, şi-a dat acceptul. Doi consilieri din cadrul Prefecturii vor lucra la acest birou.

Ne dorim ca oricine din judeţul Botoşani să poată veni într-un singur loc şi să primească informaţii despre orice. Cu alte cuvine, fiind oameni din Prefectură, în situaţia când nu cunosc răspunsul, pot să pună mâna pe telefon şi să sune la autoritatea care implementează acel program. Acest lucru va fi foarte repede pus în practică, pentru că avem întreg sprijinul domnului prefect„, a spus secretarul de stat.

Brezoi a menţionat că Departamentul pentru IMM-uri are opt oficii teritoriale, iar judeţul Botoşani este în momentul de faţă arondat Oficiului Teritorial pentru IMM şi Cooperaţie Iaşi.

like facebookCei de acolo se ocupă de promovare, de gestionarea programelor şi implementarea lor. Discutând cu domnul prefect, mi-a spus că aceste informaţii nu le parvin foarte bine în judeţul Botoşani, iar atunci am luat această decizie„, a mai spus Brezoi.

Secretarul de stat se va întâlni, miercuri, şi cu oamenii de afaceri din Botoşani. Acesta le va prezenta programele guvernamentale de susţinere a sectorului IMM-urilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *