Cursuri de vorbit în public organizate la Botoşani

cursuri de vorbit in public la BotosaniIn fiecare Joi începând cu ora 18:55, la Biblioteca Judeţeană “Mihai Eminescu” (sala de lectură) se vor desfașura întâlnirile Toastmasters Botoşani.
Vorbitul în public e barometrul care indică cel mai bine nivelul încrederii în sine.

Astfel că indiferent dacă te simți blocat/ă, încordat/ă și vrei să fii mai relaxat/ă atunci când ești pe scenă, sau vrei sa scapi de nodul din gât atunci când vrei să vorbești în faţa unui grup de oameni sau vrei să devii un as în interviuri antidotul pentru frica de vorbit în public poate fi Toastmasters.

like facebookÎn cadrul Toastmasters membrii învaţă practicând arta vorbitului în public, dezvoltându-şi abilităţi de leadership, metode de ascultare activă, reguli esenţiale pentru folosirea analizei şi a gândirii critice.

Un motiv foarte important al succesului acestui program este acela că membrii îşi evaluează unii altora discursurile, își dau feedback unii altora, învața unii de la ceilalți de la o săptămână la alta. Elementele de comunicare vin dintr-o abilitate de a cominuica cu tine însuți foarte bine în primul rand, apoi se transferă fugitiv către eficiența în comunicarea cu ceilalți. Beneficiile vorbitului în public sunt numeroare: ieși din zona ta de confort, ieși din tine, influențezi mai mulți oameni, te faci cunoscut, etc. Fiecare dintre noi găseşte curajul de a-şi depăşi propriile limitele, de a creşte, de a face lucruri cu impact în viaţa personală şi în comunitate. În Toastmasters eşti cu un pas mai aproape de visul tău.

Misiunea unui club Toastmasters este de a oferi un mediu de învăţare pozitiv şi de suport reciproc, prin intermediul căruia fiecare membru să îşi dezvolte abilităţile de comunicare şi de leadership, toate acestea ducând la dezvoltarea personală, profesională și la creşterea încrederii în sine.
Cine te învaţă să vorbeşti în public?
Nu exista profesori la un Club Toastmasters! Abilităţile de Public Speaking se învaţă ghidându-ne după cele 10 lecţii din Manualul Competenţe de Comunicare (Competent Comunication), primul nivel de învăţare din programul Toastmasters Internaţional.  – au declarat initiatorii clubului Manuel Tucaliuc & Cornel Bălăucă.

Te provocăm să-i dai voce liderului din tine.

Te așteptăm! Accesul este liber!

Ne puteți urmări activitatea și pe facebook:
https://www.facebook.com/ToastMastersBotosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *