Angajat al Primăriei Botoşani, în comisia de disciplină pentru consum de alcool în timpul programului

Primaria BotosaniUn angajat al Primăriei Botoşani, care lucrează la Compartimentul „Asociaţii de Proprietari” va fi cercetat disciplinar, după ce, aflat sub influenţa alcoolului în timpul programului, a sărit la bătaie la un cetăţean care i-a solicitat nişte informaţii. Cazul a fost prezentat şi în şedinţa de Consiliu Local de fostul viceprimar Eugen Ţurcanu, care a solicitat conducerii Primăriei să ia măsuri în cazul angajaţilor care beau în timpul serviciului.

like facebookA avut un conflict cu un cetăţean. Comisia de disciplină va stabili dacă a fost băut sau nu . A mai fost cercetat în trecut„, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Angajatul ar putea primi, în cazul în care va fă găsit vinovat, un avertisment.

3 thoughts on “Angajat al Primăriei Botoşani, în comisia de disciplină pentru consum de alcool în timpul programului

  1. Ce este mai rau cei ce muncim la privat eram dati afara imediat, in schimb prin institutiile bugetare nimeni nu se mai teme de nimic. Auzi va lua un avertisement si mai departe ?

    1. Ai impresia ca doar tu esti platitor de taxe si impozite iar functionarul public nu? avem aceleasi drepturi si OBLIGATII.
      Pentru informatia ta nu prea exista domeniu privat ci semiprivat…uita-te la marii afaceristii din Botosani cam toti au contracte mari cu statul nu sunt prea competitivi in rest. In institutiile bugetare sunt destule lucruri de care sa te temi…si asta pentru ca nu ai pe nimeni care sa te reprezinte si sa te apere in situatii ca asta de exemplu. Taxele le platim toti…probabil e greu de inteles pentru unii dar TU ai mai multe drepturi si beneficii decat un functionar public. TU probabil ai 3 lulele trei surcele de executat intr-o zi, iar altii raspund de lucrari de sute de mii sau milioane. TU nu prea ai stres in afara de un director si un patron pe cand altii trebuie sa suporte zilnic amenintari si presiuni de la superiori cetateni si alte pile, etc.
      Erai dat afara doar daca nu cunosti legea,nu poti sa vii la X sa ii zici bre a zis unu ca ai baut gata de maine esti liber. Trebuie sa ai niste dovezi sa stabilesti un nivel al alcolemiei etc. De unde stii ca a sarit la bataie, exista martori probe video ceva? sau poate este o disputa personala…asa de usor e de improscat cu noroi.
      E jenant ca din cauza unui singur individ sa generalizezi la nivelul tuturor institutiilor bugetare. E ca si cum eu as spune pentru ca tanti Mita de la chioscul din colt nu mi-a dat bon fiscal ca toti cei din mediul privat ar face evaziune fiscala care din punctul meu de vedere e mult mai grav decat cele incriminate de catre dumneavostra. Daca tot sunteti asa vehement imi puteti spune daca atunci cand in mediul privat care e asa imaculat fata de sectorul bugetar cand ai vazut o ilegalitate ai procedat la fel? Te-ai comportat ca un bun cetatean cu spirit civic si ai anuntat organele abilitate? NU prea cred asa ca sa ne facem mai intai curat la noi in casa si apoi sa mergem la altii sa dam ordine cu parerea si presupusul. Daca mediul privat nu ar face presiuni pentru obtinerea unor avantaje sau pentru anularea unor sanctiuni etc atunci sectorul bugetar nu ar avea alta solutie decat sa fie asa cum va doriti dumneavostra ca si platitor de taxe si impozite: prompt, echidistant si cu respect fata de cetatean si banul public. Pana cand nu vom intelege ca tragem la aceasi caruta si nu sunt unii din Coreeea de Sud si altii din Coreea De Nord, vom avea de pierdut.
      O zi buna va doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *