Vicepreşedinte CJ despre reprezentanţii Nova Apaserv: Nu au avut nici măcar bunul simţ să ne invite şi pe noi să vedem unde stau în noul sediu

sorescu gheorgheVicepreședintele Consiliului Județen, Gheorghe Sorescu, a criticat faptul că angajaţii de la Nova Apaserv s-au mutat în sediul nou de la Tratoria, iar conducerea societăţii nu s-a sinchisit să invite conducerea CJ pentru a vedea birourile şi condiţiile de muncă. Asta în condiţiile în care şi chiria lunară pe care o plăteşte societatea pe spaţiul respectiv este cu mult mai mare decât cea plătită în vechiul spaţiu, respectiv 5900 euro pe lună, faţă de 140 milioane lei vechi cât se plătea înainte.

like facebookNu au avut nici măcar bunul simț să ne invite și pe noi să vedem unde stau în noul sediu. Încă aștept să ne cheme să vedem sediul. Mă gândeam că poate fac și o sfințire acolo ca să dispară duhurile rele. Nu ne-au chemat”, a spus Sorescu.

Acesta susţine că în birourile de la Tratoria au fost mutaţi şi angajaţi din sediul de pe Bulevardul „Mihai Eminescu”, dar şi de la sediul din  strada Octav Onicescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *