Baia publică, transformată în centru SPA

Nova ApaservBaia publică din Botoșani va fi modernizată printr-un proiect cu finanțare europeană, anunță reprezentanții  Consiliului Judetean. Vicepreședintele CJ, Gheorghe Sorescu, a declarat că există o hotărâre privind preluarea terenului de sub clădire de la Primăria Botoșani și că urmează ca de anul viitor să se intre pe modernizarea clădirii de pe Bulevardul Mihai Eminescu. Acolo, va fi realizat un centru SPA, pe lângă baia publică.

Am semnat protocolul săptămâna trecută și am preluat terenul de sub baie. Acum îndeplinim toate condițiile și pregătim documentația pentru ca baia să fie repusă în funcțiune și să aibă un centru SPA, cu frizerie și tot ce presupune un astfel de centru„, a menționat Sorescu.

like facebookVicepreședintele CJ susține că centrul va fi administrat de Nova Apaserv, prin Consiliul Județean, înse se va lua în calcul și un parteneriat public privat.

Ne gândim și la un parteneriat public privat și trebuie să recunoaștem că dacă gestionează statul 100% este o catastrofă„, a adăugat vicepreședintele CJ.

Spațiul de la Baia Publică urmează să fie eliberat în totalitate anul viitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *