VIDEO Accident spectaculos la Flămânzi. O maşină a zburat prin aer şi s-a răsturnat, iar alta a fost aruncată într-un stâlp

alfa romeo rasturnat flamanzi4Două persoane au ajuns, joi seară, la spital după ce au fost implicate într-un accident spectaculos la Flămânzi. Un tânăr, de 23 de ani, şi-a luat un prieten cu el, de 42 de ani, şi au ieşit la o plimbare cu un autoturism Alfa Romeo, înmatriculat în Italia.

like facebookLa un moment dat, cei doi se îndreptau dinspre Cotu spre centrul oraşului, iar pe o porţiune de drum drept şoferul, Radu Avădănei, din Flămânzi, a călcat acceleraţia până la podea.

A pierdut controlul maşinii care a început să derapeze, a ajuns în şanţul de pe partea dreaptă a drumului, unde s-a izbit de un VW Polo pe care l-a proiectat într-un stâlp de iluminat, ulterior zburând efectiv prin aer şi răsturându-se cu faţa opusă sensului de mers. VW Polo a fost izbit atât de violent încât a rupt un fir de electricitate de la stâlpul de iluminat şi s-a răsturnat.

În urma impactului atât şoferul, cât şi pasagerul din dreapta au fost răniţi grav.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale de pompieri, dintre care un echipaj Smurd, două Ambulanţe şi două echipaje de poliţie.

alfa romeo rasturnat flamanzi3alfa romeo rasturnat flamanzi2alfa romeo rasturnat flamanzi1alfa romeo rasturnat flamanzi5alfa romeo rasturnat flamanzi6ambulanta smurd noapteaambulanta smurd noaptea1amulante noaptea botosanivw polo rasturnat stalpvw polo rasturnat stalp1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *