Prefectul către directorii de şcoli, la întâlnirea cu ministrul Teodorovici: Vă rog insistent să vă implicaţi în organizarea turului de scrutin de duminică

ministrul eugen teodorovici si directori de scoli 001Prefectul Costică Macaleţi a declarat, joi, la întâlnirea cu directorii de şcoli şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, că accesarea de proiecte cu fonduri europene reprezintă o prioritate pentru autorităţile locale din judeţul Botoşani şi a cerut demnitarului să manifeste o atenţie deosebită pentru acest judeţ.

Prefectul a declarat ironic că „Nu se poate întâmpla nimic fără Botoşani. Suntem şi frumoşi, şi deştepţi şi vă rog frumos să fiţi atenţi cu noi, cu cei din judeţul Botoşani”, i-a spus Macaleţi ministrului.

like facebookEl nu a scăpat ocazia, cu prilejul acestei întâlniri, de a-i atenţiona pe directorii de şcoli cu privire la pregătirea alegerilor de duminică.

Duminică avem un tur de scrutin şi vă rog insistent să vă implicaţi în organizarea acestui tur de scrutin, în sensul să puneţi la dispoziţie sălile de clasă, să daţi o mână de ajutor primarilor„, a menţionat Macaleţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *