Primarul Portariuc vrea să fie premiaţi la Gala excelenţei şi alţi elevi decât olimpicii. Vezi care!

ministrul eugen teodorovici si directori de scoli 003Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, a anunţat, joi, că, începând de anul viitor, va fi premiată pentru rezultate şi o altă categorie de elevi decât cei olimpici, în cadrul Galei de excelenţă. El a spus că îşi doreşte ca şi elevii care frecventează şcolile profesionale din Botoşani să fie răsplătiţi pentru merite.

Tot timpul de mândrim cu elevii noştri cu rezultate deosebite, dar e păcat ca foarte puţin din ei rămân în Botoşani, foarte puţini din ei ulterior rămân în ţară. Şi aici trebuie să găsim împreună şi cu administraţia centrală soluţii„, a menţionat Portariuc.

like facebookAnunţul a fost făcut de Ovidiu Portariuc în cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu directorii de şcoli, la care a participat şi ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.

Edilul a mai spus  că în municipiul Botoşani a ridicat nivelul investiţiilor în infrastructura şcolară cu aproape 400%, în ultimii doi ani.

Am dublat în ultimii doi ani sumele investite în reabilitarea şcolilor din municipiu, am crescut numărul de burse şi cuantumul acestora pentru elevi„, a adăugat Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *