PSD Botoşani: Guvernul Ponta alocă fonduri pentru împăduriri în Botoşani

primarul de la Havarna, Gheorghe Jitareanu, si presedintele AFM, Adrian GearapPSD Botoşani anunţă semnarea contractului pentru alocarea de fonduri pentru împăduriri în comuna Havârna. Acesta este cel de-al doilea contract pentru împăduriri, cu Administraţia Fondului pentru Mediu, semnat în doar două săptămâni, de către o primărie din judeţul Botoşani

Fondurile alocate prin intermediul Administraţiei Fondului pentru Mediu sunt destinate împăduririi terenurilor agricole degradate, de pe raza comunei Havârna, din judeţul Botoşani. Finanţarea nerambursabilă, în valoare de peste 3 milioane de lei reprezintă 100% din valoarea totală a cheltuielilor pentru împădurire. Contractul de finanţare pentru comuna Havârna a fost semnat ieri, 28 octombrie, la Bucureşti, în prezenţa primarului Gheorghe Jităreanu.

Împădurirea terenurilor agricole degradate din Havârna era o prioritate pentru administraţie, şi iată că am reuşit să rezolvăm şi această problemă cu ajutorul guvernului Ponta şi a preşedintelui Administraţiei Fondului de Mediu, Adrian Gearâp”, a declarat primarul comunei Havârna, Gheorghe Jităreanu.

Guvernul Ponta își ține promisiunile față de botoșăneni

În urmă cu câteva săptămâni, Adrian Gearâp, preşedintele Administraţiei Fondului de Mediu a semnat un contract pentru împădurirea a 100 de hectare în comuna Ungureni, în valoare de peste 3 milioane de lei, în cadrul vizitei sale la Botoşani. Cu această ocazie, domnul Gearâp a promis alocarea de fonduri şi pentru împădurirea terenurilor din comuna Havârna.

„Fondurile nerambursabile pentru împăduriri în Ungureni şi Havârna reprezintă o dovadă în plus că Guvernarea pentru Botoşani funcţionează. Fiecare promisiune făcută de premierul Ponta sau de membri ai Cabinetului său, faţă de botoşăneni, a fost respectată. Victor Ponta a spus că se face drumul Botoşani-Suceava şi s-a făcut, că primăriile vor primi microbuze şcolare și fonduri pentru dezvoltarea infrastructurii, şi au primit. Ni s-au promis  fonduri pentru împăduriri şi în decurs de doar câteva săptămâni am semnat două contracte pentru finanţări nerambursabile. ”, a declarat Doina Federovici, vicepreşedinte PSD Botoşani.

 

One thought on “PSD Botoşani: Guvernul Ponta alocă fonduri pentru împăduriri în Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *