Frate şi soră condamnaţi după ce au rămas cu urechea cumnatei în mâini

judecatoria botosaniDoi fraţi au fost condamnaţi la închisoare cu executare de judecătorii Judecătoriei Botoşani, după ce şi-au bătut cumnata şi i-au demolat coteţul găinilor. Mihaela Alexa, de 32 de ani, din comuna Corni, a fost căsătorită, timp de şapte ani, cu fratele Adrianei Niculăeşi şi al lui Petru Alexa.

like facebookDupă ce au divorţat, femeii i-au revenit casa şi anexele, precum şi cei doi copii, iar bărbatul a primit o sumă de bani. Cum casa era vecină cu cea a rudelor bărbatului, femeia s-a trezit, în luna noiembrie 2011, cu cei doi în curte.

Fără a mai sta pe gânduri fratele şi sora au început să demoleze un coteţ de păsări, iar când au fost luaţi la întrebări au început să o lovească pe femeie. Adriana Niculăeşi îi dădea cu pumnul în faţă şi o tragăea de ureche, iar fratele ei o lovea cu un par peste picioare. Loviturile au fost atât de dure, încât lobul unei urechi a fost efectiv smult.

După ce au băut-o bine, cei doi au plecat cu bolţarii scoşi din coteţ. Anchetaţi, nu au recunoscut nimic, mai mult Petru Alexa nici măcar nu a recunoscut că a intrat în curtea fostei cumnate în acea zi.

Fratele şi sora au fost condamnaţi pentru tâlhărie la câte trei ani de închisoare cu executare.

Sentinţa nu este definitivă şi a fost atacată la Curtea de Apel Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *