Europarlamentarul Victor Negrescu despre biroul deschis la Botoşani: Vreau să fiu în contact cu botoşănenii

europarlamentarul Victor Negrescu la sediul PSD BotosaniEuroparlamentarul PSD Victor Negrescu, care şi-a deschis, sâmbătă, un birou europarlamentar la Botoşani, şi-a explicat decizia prin faptul că vrea să fie în contact cu botoşănenii. Cel mai tânăr europarlamentar din istoria României, Victor Negrescu, de doar 29 de ani, a declarat, într-o conferinţă de presă, că va angaja doi consilieri din Botoşani care de două ori pe săptămână vor acorda audienţe la sediul PSD.

like facebookVin de şase- şapte ani de zile frecvent în Botoşani şi acest lucru m-a convins să deschid practic la sediul PSD Botoşani un birou de europarlamentar la Botoşani, un birou prin care sper, ca, de fapt, cel mai tânăr europarlamentar din istoria României, ca europarlamentar al PSD, să reuşesc să fiu în contact cu botoşănenii, să discutăm mai mult şi să facem lucruri concrete pentru aceştia”, a afirmat Negrescu.

La deschiderea biroului de europarlamentar al lui Negrescu au luat parte preşedintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc, senatorul Doina Federovici şi deputatul Tamara Ciofu, alături de numeroşi membri PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *