O nouă solicitare privind realizarea sensului giratoriu la intersecţia Bulevardului „Mihai Eminescu” cu Petru Rareş

sens giratoriuUn consilier local a criticat faptul că de aproape opt ani se încearcă realizarea sensului giratoriu la intersecţia Bulevardului „Mihai Eminescu” cu strada Petru Rareş, însă până la această dată nimic concret. Florin Ghiorghiţă a cerut Executivului Primăriei Botoşani să ia măsuri ca în acea zonă să se realizeze un sens giratoriu, pentru fluidizarea circulaţiei.

like facebookNu am făcut niciun pas pentru realizarea sensului giratoriu. Se întâmplă în continuare accidente multe în intersecţia respectivă. Este o intrersecţie grea , cu trafic greu, cu semnalistică rutieră precară, cu oameni care circulă foarte mult în afara oraşului, care vin cu camioane. Noi ne cramponăm de un colţ de teren proprietate privată. Într-un moment de necesitate putem face şi o expropiere a acelui teren şi să încercăm să rezolvăm problema. Nu ştiu de ce se tergiversează„, a spus Ghiorghiţă.

Municipalitatea a atribuit un contract de servicii în vederea elaborării documentaţiei tehnice pentru acest sens giratoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *