Viceprimarii de Botoşani ar putea fi schimbaţi din nou. Vezi ce pregătesc consilierii ACL!

consiliul local botosaniSchimbarea viceprimarilor devine o practică în Consiliul Local Botoşani. Consilierii locali ai PNL şi PDL vor depune, luna viitoare, un proiect de hotărâre privind schimbarea unuia dintre viceprimari. Co-preşedintele ACL Botoşani, Florin Ţurcanu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă că „munceşte” să formeze o nouă majoritate în Consiliul Local Botoşani şi  că va fi schimbat măcar un viceprimar. El a refuzat să spună care va fi acela, însă este convins de reuşită.

Chiar dacă ACL nu va avea un viceprimar, vom schimba majoritatea. Nu ţinem să avem noi (nr. ACL) viceprimari, dar trebuie schimbat obligatoriu un viceprimar. Nu vreau să-i pronunţ numele„, a spus Ţurcanu.

like facebookEl a afirmat că va oferi postul de viceprimar fie unui consilier independent, fie unui consilier din alt partid politic, posibil şi PPDD.

Deja este reuşit acest lucru, dar nu ştiu când vom depune proiectul de hotărâre: acum sau după alegeri. Poate să fie o variantă şi Paul Onişa, şi Ghiorghiţă, şi de la PPDD poate fi o variantă, oricare„, a adăugat liderul ACL Botoşani.

Ţurcanu a mai spus că nu ascunde faptul că urmează ca să aibă o întâlnire la nivel central pentru a discuta cu oficialii PPDD despre o colaborarea la nivel de judeţ.

Viceprimarii Marius Buliga şi Cosmin Andrei au fost numiţi la Primăria Botoşani în urmă cu mai bine de o lună.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *