Regulament pentru terenurile de joacă: Se interzice consumul de băuturi alcoolice, fumatul şi „accesul persoanelor sub influenţa substanţelor afrodisiace şi halucinogene”

copii loc de joaca parc botosaniConsilierii locali au votat, joi, Regulamentul de organizare şi funcţionare a terenurilor de joacă pentru copii din municipiul Botoşani. Astfel, aleşii locali au decis ca programul de funcţionare a terenurilor de joacă pentru copii să fie între orele 8,00-13,00 şi 16,00-21,00 vara, iar iarna între orele 8,00-12,00 şi 15,00-18,00. Se interzice accesul în perimetrul de joacă a persoanelor aflate sub influenţa băuturilor alcoolice, de asemenea s-a interzis şi fumatul. Proiectul de hotărâre prevedea şi accesul interzis al persoanelor sub influenţa substanţelor afrodisiace sau halucinogene, lucru care l-a făcut pe consilierul local Eugen Ţurcanu să ia poziţie.

Înţeleg să se interzică consumul de băuturi alcoolice , dar afrodisiace… intrăm în penibil şi derizoriu. Vom pune un semn cu accesul interzis. Este o chestie hilară„, a spus Ţurcanu.

like facebookA intervenit şi consilierul local Cătălin Alexa, care s-a amuzat şi a spus: „Evident  dacă un bătrân a luat Viagra nu mai poate veni cu nepotul„.

Nici animalele de companie nu mai au voie la terenurile de joacă. Cei care vor încălca regulamentul riscă sancţiuni cuprinse între 50 şi 1000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *