Ghiorghiţă: Pentru campania electorală găsim bani, găsim bani pentru absolut orice, dar pentru manualele copiilor nu

florin ghiorghita consiliul local botosaniProblema achiziţiei auxiliarelor şcolare la clasele I-a şi II-a de către municipalitate, pusă din nou pe tapet în şedinţa de Consiliu Local de către Florin Ghiorghiţă. El a acuzat faptul că elevii de la clasele respective sunt nevoiţi să înveţe după auxiliarele cumpărate de părinţi, din lipsă de manuale şcolare.

like facebookAți ratat probabil momentul, cu toate că nu este încă prea târziu, pentru a achiziționa din bugetul Primăriei, al școlilor, acele auxiliare pentru copiii de clasa I și a II-a care nu au primit manualele școlare și încă mai lucrează de pe auxiliarele cumpărate de părinți. Învățătorii sunt puși și ei în dificultate. Ne pare rău să vedem că sunt tot felul de licitații contestate, necontestate, dar pentru campania electorală găsim bani, găsim bani pentru absolut orice, dar pentru manualele copiilor nu găsim bani. Să știți că unii părinți au dreptate când spun că le este imposibil să dea bani dacă au mai mulți copii.”, a spus Ghiorghiţă.

Consilierul local Mihaela Huncă a intervenit şi a spus că manualele şcolare clasice au fost deja distribuite în şcoli la clasele I-a şi II-a.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *