Rovana Plumb a lăudat un director de la Botoşani care nu a venit la întâlnire

rovana plumb ministrul muncii la botosani2Ministrul Muncii, Rovana Plumb, s-a întîlnit, joi, cu directorii din subordine, iar după întâlnire a lăudat un director care nu a fost prezent.

like facebookMinistrul a lăudat activitatea Inspectoratului Teritorial de Muncă, condus de Stelian Metler, alături de celelalte structuri din teritoriu care au scos la suprafaţă 77.000 de locuri de muncă în urma verificărilor dispuse. Directorul adjunct al ITM, Daniela Lozneanu, a precizat că directorul este plecat într-o delegaţie la Bacău în cadrul activităţilor dedicate Săptămânii Europene a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă.

Întrebată cum apreciază activiatea directorului, Rovana Plumb a afirmat că pe ea nu o interesează o persoană anume ci activitatea instituţiei. Aceasta a ţinut să completeze că activitatea şefului ITM va fi evaluată ulterior.

„În ceea ce priveşte zona inspecţiei muncii vreau să vă spun că sunt mulţumită şi i-am felicitat pentru că ITM din Botoşani a contribuit, alături de toate celelalte ITM, la combaterea muncii nedeclarate şi în 10 luni am putut să scoatem la lumină 77.000 de locuiri de muncă, care erau la negru. Pe mine nu trebuie să mă satisfacă activitatea unei persoane ci activitatea instituţiei pentru că eu înţeleg că fiecare conducător trebuie să lucreze în echipă. În momentul în care va vebi evaluarea, sigur că îmi voi spune punctul de vedere”, a declarat Rovana Plumb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *