Directorul DSPSA, despre construcţia patinoarului pe lacul din parc: Să îşi asume lucrarea primarul şi viceprimarul

eugen turcanu viceprimar botosaniDirectorul Direcţiei Servicii Publice Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, îi răspunde acuzelor viceprimarului Cosmin Andrei privind blocarea proiectelor.

like facebookEugen Ţurcanu a precizat că a solicitat un răspuns de la proiectanţii lacului şi aleelor din Parcul Mihai Eminescu privind amplasarea patinoarului.

Ambele firme de proiectare au menţionat că o asemenea construcţie nu a fost prevăzută în proiectele privind amenajarea lacului şi nici aleele. În aceste condiţii directorul a înaintat o adresă executivului Primăriei prin care solicită să îşi asume riscurile unei asemenea lucrări.

„Le-am cerut printr-o adresă să îşi asume riscurile cu privire la distrugerea hidroizolaţiei lacului prin compactarea a 300 de tone de nisip şi 100 tone gheaţă pe o suprafaţă de 600 mp precum şi riscul de perforare a hidroizolaţiei prin montarea unei căi de acces de pe malul lacului pe patinoar. Riscul distrugerii aleelor pietonale din parc ca urmare a transportului materialelor de construcţie şi folosirea unui utilaj greu. Eu lucrând la Primărie de 6 ani, cunosc fenomenul, ştiu când s-au proiectat unele lucruri, cum s-au executat şi atunci nu pot să închid ochii şi să execut orbeşte tot. Atâta timp cât aceste lucruri au rămas în coadă de peşte nu înţeleg de ce domnul viceprimar, în loc să comunice cu noi, spune că blocăm. E foarte simplu să îl bagi pe Ţurcanu la înaintare şi dacă se strică şi se distruge tot să mă întrebe dacă nu am ştiut”, a declarat Eugen Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *