Cătălin Flutur, acuzat că sabotează proiectele Executivului Primăriei

catalin flutur locativa botosani3Viceprimarul Cosmin Andrei susţine că directorul Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement, Eugen Ţurcanu, face politica lui Cătălin Flutur şi că blochează toate proiectele Primăriei Botoşani. El a spus că Ţurcanu este pus de liderul PDL, Cătălin Flutur, să pună beţe în roate proiectelor municipalităţii.

Cosmin Andrei a venit şi cu un exemplu şi spune că Ţurcanu refuză să amenajeze patinoarul în locaţia propusă de executiv, respectiv Parcul „Mihai Eminescu”.

Domnul director vine cu tot felul de scuze şi argumente, face tot posibilul ca anul acesta patinoarul să nu fie montat acolo unde am hotărât noi şi unde considerăm că este foarte bine pentru botoşăneni. Cum am avut un preşedinte care a fost împotriva românilor, astăzi avem un fost primar care este împotriva botoşănenilor şi face acest lucru direct sau indirect prin colegii de partid care sunt în diverse structuri ale administraţiei locale„, a spus Cosmin Andrei.

like facebookEl a făcut marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, un apel către Flutur să trateze cu respect botoşănenii în calitate de fost primar şi să nu se comporte precum Traian Băsescu, care a fost „un preşedinte împotriva românilor” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *