Vâzdoagă avertizează: Înlocuirea consilierilor judeţeni ex-liberali, o răspundere materială şi penală

vazdoaga cosmin andreiSecretarul executiv al PSD Botoşani, Gheorghe Vâzdoagă, a declarat că încercarea Executivului Consiliului Judeţean de a-i înlocui pe cei trei consilieri judeţeni care au părăsit PNL reprezintă „o răspundere materială cât şi penală”. Vâzdoagă, care este şi consilier judeţean, susţine că Dumitru Zmău, Luiza Alexandru şi Vasile Dumitraşcu au acţionat în teiul unui act normativ, respectov Ordonanţa 55 din 2014, iar culpa lor nu există.

like facebookIar dacă la nivelul PNL nu este nici măcar un student la ştiinţe juridice, am să spun eu că una din caracteristicile OUG este că efectele pe care le produce rămân şi dacă este anulată. Efectele, pe perioada cât aceasta a funcţionat, rămân şi nimeni nu poate şterge aceste efecte. Ceea ce vor să facă, şi le dau un sfat prietenesc: va avea atât răspundere materială cât şi penală. Noi, consilierii PSD, vom fi extrem de vigilenţi şi nu vom gira călcarea legii de către cei de la ACL, chiar şi prin votul nostru negativ. Ei vor face în aşa fel încât întreaga răspundere a acestui fapt să rămână în curtea ACL„, a spus Vâzdoagă.

Consilierul judeţean a mai spus că proiectul pe care consilierii ACL vor să îl promoveze, de înlocuire a celor trei, va trebui asumat.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *