Poliţiştii locali i-au identificat pe cei care au vandalizat Monumentul eroilor din Cimitirul Pacea. Vezi ce amendă au primit!

monument eroi devastatPolitia Locala Botoşani a identificat doua persoane de sex masculin care au distrus Monumentul Eroilor din Cimitirul Pacea. Cei doi au fost amendaţi cu câte 100 lei fiecare pentru distrugere. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Locale, tinerii consumaseră înainte băuturi alcoolice. 
like facebookLa o atenta observare a zonei au fost gasite urme de noroi pe bordura monumentului, sticle si peturi de la bauturi alcoolice. La aceasta data monitorizam zona pentru descurajarea acelor personae, care isi petrec „timpul liber” in zona cimitirului Pacea„, se precizează într-un comunicat al Poliţiei Locale. .

 

One thought on “Poliţiştii locali i-au identificat pe cei care au vandalizat Monumentul eroilor din Cimitirul Pacea. Vezi ce amendă au primit!

  1. Pentru vandalizarea Monumentului Eroilor din Cimitirul Pacea doar o amenda de 100 lei ? Imi vine sa rid cu gura pina la urechi ! Oare domnul primar a citit aceasta stire?
    Asemenea indivizi trebuie trimisi la inchisoare, nu amendati. Rusine mare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *