Elevi din Franţa în vizită la liceul Regina Maria din Dorohoi în cadrul unui proiect european

liceul regina maria dorohoiMai mulţi elevi din Franţa petrec 10 zile la liceul Regina Maria din Dorohoi în cadrul unui proiect european.

Atfel, în perioada 14-24 octombrie liceul dorohoian este gazda Reuniunii de proiect din cadrul Parteneriatului Școlar Comenius Bilateral „Dezvoltare personală prin dans și teatru” finanţat de Comisia Europeană. Proiectul se desfăşoară pe o perioadă de doi ani şcolari şi reunește două școli partenere, Liceul „Regina Maria” din Dorohoi si Maison Familiale et Rurale, Chatte, Franța.

like facebook„Elevii vor lucra pentru realizarea produselor finale comune, calendarul „Timpul în pași de dans”, broșurile cu terminologie specifică teatrului și dansului, albumul photo „Cooperarea în Europa prin intermediul artei”. Vizita grupului de copii din Franța reprezinta cea de-a doua întrunire din cadrul Proiectului Bilateral Comenius, după ce, în luna aprilie a acestui an, 26 de elevi și cadre didactice de la Liceul Regina Maria au participat, timp de două săptămâni, la activități în școala parteneră din Franța”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *