Vezi cine sunt elevii care au câştigat burse de la Clubul Rotary!

burse elevi rotary clubClubul Rotary a desemnat câştigătorii proiectului „Ajută un copil să înveţe”, acordînd trei burse pentru anul şcolar 2014-2015.

like facebookAstfel, în urma evaluarii dosarelor aplicanţilor, Comisia de Acordare a Burselor a stabilit elevii castigatorii, acestia fiind:

1. Avieritei Diana-Alina – Colegiul National “A.T. Laurian”, clasa a X-a
2. Mahu Alexandra – Liceul de arta “Stefan Luchian” – clasa a X-a
3. Popa Andra-Paula – Liceul Pedagogic “Nicolae Iorga” – clasa a XII-a

„Valoare unei burse este de 6.000 lei/an si s-au acordat conform Regulamentului, in baza unui concurs de dosare, urmărind identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea talentelor, în ideea creării unei premise în lansarea acestora spre studii superioare. Bursa acordata d-rei Popa Andra Paula va fi finantata cu ajutorul Fundatiei Tati, care s-a alaturat proiectului nostru de sprijinire a performantei scolare. Bursele poarta numele distinsului nostru coleg, profesor doctor Constantin Manolache, personalitate cu o cariera didactica deosebita, dascal a initiat in tainele cartilor generatii si generatii de elevi. In memoria sa, Rotary Club Botosani a hotarat ca bursele de studiu, care vor fi acordate incepand cu anul scolar 2014-2015, sa-i poarte numele, in semn de pretuire, de respect dar si ca model de urmat pentru generatiile urmatoare”, se arată într-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *