Un partid din Botoşani solicită demiterea tuturor aleşilor locali care au migrat în baza ordonanţei date de Guvern

consiliul judetean botosani 003Conducerea filialei unui partid din Botoşani solicită demiterea tururor aleşilor locali care au migrat în baza Ordonanţei de Urgenţă 55/2014 emisă de Guvernul Ponta. Conducerea Partidului Ecologist Român (PER) a solicitat tuturor primăriilor din judeţ şi Consiliului Judeţean numele celor care au profitat de ordonanţa privind migraţia şi ulterior a cerut demiterea acestora din funcţie.

like facebookMarian Jurgiu, prim-vicepreşedinte PER, a explicat că, de fapt, ordonanţa de urgenţă a suspendat prevederile legii ce menţionau excluderea din partid a celor care au obţinut un mandat de ales local şi părăsesc formaţiunea politică, iar după expirarea celor 45 de zile, cât a fost în vigoare ordonanţa, s-a revenit la vechile prevederi. Mai mult decât atât, conducerea PER a solicitat şi anularea tuturor hotărârilor de consilii locale şi consiliul judeţean luate cu votul celor care trebuiau excluşi.

Am primit aproarea de la centru pentru această acţiune. În cazul în care nu se vor supune solicitării vom formula o acţiune în instanţă şi va fi un haos după ce vom avea câştig de cauză. Toat hotărârile de consilii locale şi consiliu judeţean, luate cu votul celor care trebuiau exluşi,  vor trebui anulate. Ei nu mai au nici o calitate, e ca şi cum ar veni cineva de pe strada şi m-ar reprezenta pe mine în consiliul local, a declarat Marian Jurgiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *