Ghiorghiţă îi răspunde lui Flutur: Lângă tine, Cătăline, au rămas prea multe scursuri

viceprimarul Florin GhiorghitaFostul preşedinte al organizaţiei municipale a PDL şi fostul viceprimar Florin Ghiorghiţă a oferit o replică la declaraţiile de luni ale liderului PDL, fostul primar Cătălin Flutur.

Ghiorghiţă spune că s-a simţit „tratat ca o cârpă de PDL” şi că a ales să facă „pasul înapoi”.

În acelaşi timp, el îi atrage atenţia lui Flutur că are în jurul său „prea multe scursuri”.

like facebook„Îmi pare rau sincer ca nu am fost un membru destul de bun pentru a fi păstrat acolo unde îmi este inima. Îmi pare rau ca am fost pus in situația de a alege între doi indivizi care nu aveau ce cauta in Consiliul Local si doi oameni care pe noi ne vor ajuta. Îmi pare rau ca oameni pe care i-am promovat si i- am susținut m-au trădat si aruncat ca pe ultima cârpă. Îmi este greu chiar sa ii numesc oameni. Știm cu toții ca in politica vine momentul cand trebuie sa faci un pas in spate sau chiar sa te retragi. Pasul l-am facut, rămâne etapa a doua. Dar ramân cu părerile de rau ca lângă tine, Cataline, au rămas prea multe scursuri. Politic voi fi mereu de dreapta, mereu voi susține candidații dreptei, inclusiv Flutur, inclusiv Johannis, inclusiv Buliga. Niciodată nu voi susține jigodiile, turnatorii si pupincuristii. Atâta timp cat voi mai avea un cuvânt de spus, voi face doar ce îmi dictează constiinta pentru binele tuturor la care țin. Si nu sunt putini. Așa sa îmi ajute Dumnezeu!”, spune Ghiorghiţă.

2 thoughts on “Ghiorghiţă îi răspunde lui Flutur: Lângă tine, Cătăline, au rămas prea multe scursuri

  1. Ghiorghita :)) minti…minti…si tot minti.
    Cu minciuna, tradarea, pupincureala + spaga ai ajuns Director Regional RAR.
    Esti o carpa care s-a plimbat prin toate partidele politice din Romania.
    Tu nu ai constiinta si tu nu vrei decat binele tau.
    Dupa cum ai spus spre sfarsitul declaratiei „Asa sa imi ajute Dumnezeu” , da asa sa iti ajute Dumnezeu cum ai ajutat si tu pe altii.

  2. Din punctul meu de vedere, domnul Gheorghita ar trebui sa faca niste completari la unele aspecte din declaratia pe care a facut-o, pentru ai lamuri pe sustinatorii lui, cat si pe membrii noului PNL. „… Cataline au ramas prea multe scursuri..”. Daca tot are curajul sa afirme ca la ora actuala ca in PNL sunt unele scursuri, sa faca si nominalizari, sa stim si noi cum sa procedam cu ele. „.. politic voi fi mereu de dreapta, mereu voi sustine candidatii dreptei… inclusiv Buliga..”. Aici chiar nu am inteles nimic. „… asa sa imi ajute Dumnezeu”. Sa te ajute la ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *