Cunoscut politician şi om de afaceri, acuzat de muncă la negru. Avea doi angajaţi fără carte de muncă

Paul Onisa, presedinte PCUn cunoscut politician şi om de afaceri a fost amendat în urma unui control desfăşurat în comun, săptămâna trecută, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Inspectoratul Teritorial de Muncă. Este vorba de fostul preşedinte al filialei din Botoşani a Partidului Conservator, consilierul local Paul Onişa, cel care deţine pub-ul „La negustori”.

În cadrul unei campanii „Black market”, poliţiştii şi inspectorii de muncă au efectuat, joia trecută, un control la mai multe firme din Botoşani, iar printre societăţile vizate de control s-a aflat şi societatea comercială Morsa Onyx, controlată de Onişa.

like facebookÎn timpul controlului, instituţiile statului au descoperit la pub-ul „La negustori” două persoane, soţ şi soţie, care lucrau fără a avea contracte de muncă.

Inspectorii de muncă l-au amendat pe Paul Onişa cu 20.000 de lei.

Este pentru a doua oară când inspectorii de muncă îl sancţionează pe consilierul local Paul Onişa, după ce în iulie 2012 a fost descoperit, de asemenea, având angajaţi fără documente legale.â

Consilier local cu angajati la negru. Vezi despre cine e vorba!

One thought on “Cunoscut politician şi om de afaceri, acuzat de muncă la negru. Avea doi angajaţi fără carte de muncă

  1. Este foarte bine ca organismele statului isi fac datoria pentru stirpirea muncii la negru, insa eu cred ca nu in acest sector vor gasi sutele de angajati fara contract de munca. Atentie, sute , nu zeci. S-ar putea ca si onor inspectorii sa cunoasca realitatea si sa-i acopere pe unii bine infipti si protejati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *