Societatea care a administrat cel mai mare lanţ de spaţii comerciale din Botoşani intră în insolvenţă

fostele spatii Alimentexp din zona Pietei Centrale din BotosaniFirma care a deţinut unul dintre cele mai mari lanţuri de spaţii comerciale din municipiul Botoşani este la un pas de insolvenţă.

Administratorul societăţii Alimentexp SA a depus la Tribunalul Botoşani o cerere pentru deschiderea procedurii insolvenţei. Societatea cunoscută mai mult după anteriorul nume, Comaliment, a fost controlată pentru o perioadă de timp de controversatul om de afaceri Constantin Cuciureanu.

like facebookFirma deţinea mai multe alimentare în municipiu şi a iscat extrem de multe scandaluri între angajaţi şi patronat, după ce Cuciureanu a pus mâna pe pachetul majoritar de acţiuni. După mai mulţi ani de manifestare a controlului asupra societăţii, Cuciureanu a fost exclus din acţionariat.

Ultimele date privind activitatea firmei arată că în prezent obiectul de activitate este închirierea bunurilor imobiliare, iar anul trecut a realizat afaceri de 262.924 de lei şi a obţinut un profit de 147.013 lei, după ce ani la rândul a mers în pierdere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *