Botoşăneanul care făcea minuni cu mingea la Românii au talent a supravieţuit 14 zile cu doar 10 euro, în Amsterdam. Vezi cum!

stefan florescuStefan Florescu, concurent la primul sezon al show-ului „Romanii au Talent”, a reusit imposibilul. Tanarul a supravietuit doua saptamani in Amsterdam cu doar 10 euro, bani care ii avea de cheltuiala.

Tanarul de 22 de ani din Botosani a reusit o performanta greu de egalat.El a plecat impreuna cu un prieten in Amsterdam, iar dupa ce si-au cumparat bilete doar dus, fostul concurent de la Romanii au Talent a ramas doar cu 10 euro, bani de cheltuiala.

Chiar si asa, el a rezistat doua saptamani in orasul tentatiilor interzise.

like facebookStefan si prietenul sau s-au cunoscut anul acesta la mare, la Costinesti, iar apoi au luat plecat val-artej in aventura vietii lor.

“Am avut bani de drum, iar de cheltuiala am avut numai 10 euro. Am hotorat cu un prieten sa mergem acolo si sa vedem daca ne descurcam sa venim inapoi, ca aveam bilet doar dus. Am reusit sa stam doua saptamani. Am plecat cu tipul celalalt, care e break dancer, am inceput sa facem spectacolele in centrul orasului, ca acolo se practica street performance”, ne-a spus mandru tanarul.

Nu faceau o avere, dar cat sa le ajunga de o zi de distractie. Tot ce strangeau ziua, spargeau noaptea pe bere si iesiri in cluburile din Amsterdam. Stefan, magicianul cu mingea, ne-a spus raspicat ca nu s-a atins de droguri.

“Faceam acolo in jur de 50-60 de euro pe zi de persoana, numai ca viata e scumpa in Amsterdam. Cu banii astia te descurci, dar nu poti sa strangi daca te si distrezi. Cu ei mergeam in centru si ne distram, cumparam prostii, nu droguri ca nu sunt cu asta, o bere e scumpa, vizitam locurile, un bilet de tramvai acolo e trei euro”, a mai explicat Stefan.

S-au distrat pe cinste, dar dupa doua saptamani a venit timpul sa revina pe plaiuri mioritice. Zis si facut, cei doi au mai facut un spectacol stradal, au strans banii de bilet si acum sunt din nou in Romania. La iarnă, Ştefan vrea să plece în Emirate.

Sursa: Cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *