Zeci de autocare cu liberali au mers la Iaşi pentru a-l susţine pe Iohannis

miting_iohannisZeci de autocare au plecat, sâmbătă dimineaţă, din judeţul Botoşani spre Iaşi, unde are loc mitingul regional de susţinere a candidatului PNL la preşedinţie, Klaus Iohannis.

Numărul membrilor PNL Botoşani care participă la acţiunea electorală de la Iaşi depăşeşte 2500.

like facebookLiberalii au stabilit ca din fiecare colegiu să plece cel puţin zece autocare, ceea ce înseamnă că la nivelul judeţului Botoşani au trebuit să se îndrepte spre Iaşi minim 60 de autocare.

2 thoughts on “Zeci de autocare cu liberali au mers la Iaşi pentru a-l susţine pe Iohannis

  1. Dar PDL-ul cite autocare au trimis la Iasi? In plus, din cite cunoastem noi, PNL;-ul nu are in judetul Botosani 2500 de membri. Cei plecati , in majoritate, sunt oameni convinsi de primarii liberali sa faca o excursie la Iasi.

  2. Va mai amintiti ce afirmau mai marii ACL-ului cind Ponta si-a lansat candidatura la Bucuresti? Ca a organizat o manifestatie de tip Ceausescu !
    Daca ati fost convinsi ca asemenea ,, manifestatii” nu trebuie organizate, atunci de ce ati organizat si voi una identica la Iasi ? Poftim???? Cea de la Iasi nu a fost tot de tip ceausist ?
    Adevarul este ca in campania electorala fiecare partid isi asigura promovarea propriului candidat asa cum considera ca este mai bine, mai eficient. Deci, ce ati spus prin presa cu ceva timp in urma a fost doar o simpla porcarioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *