Primarul de Vlădeni nu îşi cere scuze consilierilor judeţeni: Nicio problemă dacă mă dau în judecată, o să mă bage în puşcărie?

voicu murariu primar vladeniPrimarul comunei Vlădeni, Voicu Murariu, nici nu se gândeşte să îşi ceară scuze preşedintelui Consiliului Judeţean şi de la consilierii judeţeni pe care i-a făcut nesimţiţi. El a spus că suma repartizată comunei pe care o conduce, respectiv 2000 lei, reprezintă o bătaie de joc faţă de cetăţenii din Vlădeni.

O să îmi cer scuze atunci când îşi vor cere scuze toţi. O comună ca Vlădenii, care i-a făcut preşedinte şi consilieri judeţeni, i-am adus voturi la USL şi acum îşi bat joc de o comună ca Vlădenii. Eu am vorbit mai mult pentru oameni, pentru mine personal nu are nicio valoare 2.000 de lei, dar ei au făcut exact în bătaie de joc şi eu nu pot să suport ca să fie o comună că Vlădenii, una dintre cele mai frumoase comune, cu cei mai gospodari oameni, să-şi bată joc consilierii aşa cum fac ei. Pentru ce să-mi cer scuze, nu am înţeles”, a afirmat Voicu Murariu.

Primarul de Vlădeni nu se teme de ameninţările lui Cătălin Flutur, care a spus că îl va da în judecată dacă nu îşi cere scuze în 24 de ore de la consilierii judeţeni pentru insultele aduse.

like facebookDacă dumnelui aşa consideră, dacă el a votat pentru ca Vlădeniul să primească 2.000 de lei, înseamnă că are şi demnitate. Nicio problemă dacă mă dă în judecată, o să mă bage în puşcărie, care-i problema?”, a mai spus Voicu Murariu, care a adăugat totodată că atunci când a vorbit de consilieri nesimţiţi s-a referit doar la o parte şi nicidecum la el.

Eu chiar l-am apreciat pe domnul Cătălin Flutur, l-am felicitat atunci când a câştigat şi al doilea mandat de primar, dacă el se simte printre cei nesimţiti, e treaba lui. Să mă dea în judecată”, a încheiat primarul de Vlădeni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *