Cătălin Flutur îi cere primarului care a jignit consilierii judeţeni să îşi ceară scuze pentru insulte

Consilierul judetean, Catalin Flutur
Consilierul judetean, Catalin Flutur

Consilierul judeţean Cătălin Flutur îi cere primarului de Vlădeni, Voicu Murariu, să îşi ceară scuze în 24 ore de la consilierii judeţeni pentru jignirea adusă într-o şedinţă care a avut loc, miercuri, unde primarul l-a făcut nesimţit pe preşedintele Consiliului Judeţean, dar şi pe unii consilieri judeţeni.

Flutur a spus că dacă primarul Murariu nu îşi va cere scuze, atunci el îl va acţiona în judecată. El consideră că la astfel de şedinţe ar trebui făcut un regulament.

like facebookEste incredibil cum un ales din judeţul Botoşani vine într-o şedinţă de asemenea rang şi îşi permite să jighnească consilierii judeţeni. I-a făcut pe consilierii judeţeni nesimţiţi, în condiţiile în care nu ştia ce se va întâmpla la şedinţă. Îl rog pe domnul Voicu Murariu ca în 24 de ore să îşi ceară scuze de la întreg Consiliul Judeţean. Partea cu greaţa se rezolvă. Sunt tratamente pentru partea cu greaţa, dar pentru limbaj licenţios să îşi ceară scuze pentru că altfel îl voi acţiona eu în judecată”, a spus Flutur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *