Voltaj, Raluca şi Tavi Colen Band, la Zilele municipiului Dorohoi. Vezi programul!

Calin Goia si Voltaj la Summer Fest Botosani august 2013În perioada 03-05 octombrie 2014, Primăria și Consiliul Local Dorohoi organizează Zilele municipiului Dorohoi. Vor avea loc manifestări culturale, artistice și sportive, la care invităm să participe un număr cât mai mare de dorohoieni și nu numai.

În acest an, concertele în aer liber vor avea loc pe str. 1 Decembrie, lângă Stadionul Municipal, unde vor fi amplasate și Parcul de distracții și terasele pentru alimentație publică.

Concertele vor fi susținute de tineri talentați din Dorohoi, de soliști de muzică populară, nelipsind Ansamblul folcloric MUGURELUL și Grupul VOCES. În fiecare seară, dorohoienii se vor distra în compania unor trupe de renume din show-bizz-ul românesc, precum DJ SAVA și RALUCA, ELLIE WHITE, TAVI COLEN BAND și VOLTAJ.

Manifestările se vor încheia cu un foc de artificii.

În această perioadă, vor avea loc și lansări de carte dorohoiană, în Aula Colegiului Național Grigore Ghica, precum și un simpozion pe teme legate de istoria municipiului, Dorohoi, străveche vatră de istirie şi civilizaţie.

like facebookCasa de Cultură continuă seria de concursuri de poezie, pictură și istorie, care se vor desfășura în Sala Teatrului Dorohoi.

În data de 04 octombrie 2014, ora 11, pe Stadionul Municipal, microbiștii sunt invitați să asiste la tradiționalul meci de fotbal dintre foștii fotbaliști dorohoieni, prilej de a ne reaminti clipe frumoase din istoria fotbalului local.

Având în vedere că în acest an locația evenimentului a fost schimbată datorită lucrărilor de modernizare a zonei centrale a municipiului, dorohoienii vor putea ajunge în zona amenajată pe str. 1 Decembrie și cu microbuzele SC VIP, care, în această perioadă își va suplimenta numărul de curse, programul de transport fiind prelungit până la sfârșitul manifestărilor.

Totodată, aducem la cunoștință faptul că, în perioada 02 – 06 octombrie 2014 s-a dispus interzicerea circulației rutiere (cu excepția riveranilor), pe str. 1 Decembrie, la intersecțiile cu următoarele artere de circulație: str. Slt. Sorin Dumitraș, str. Brazi, str. Petrovici și str. Eternității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *