Petrecere de ziua pensionarilor botoşăneni, cu muzică, dans şi gustări

pensionari macaleti 1Câteva zeci de perechi şi grupuri de prieteni de vârsta a III- a au sărbătorit astăzi Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice într-un cadru oferit de Sindicatul Judeţean al Pensionarilor la Hotelul Maria.

Sărbătoriţii au avut parte de muzică populară, gustări calde, dar şi multe flori oferite de invitaţi. Prefectul Costică Macaleţi, alături de consilieri locali ai municipiului Botoşani, precum şi de o serie de directori ai instituţiilor a căror activitate se intersectează cu viaţa pensionarilor au răspuns invitaţiei sindicatului şi au adresat astfel urări de sănătate şi bucurii.

pensionari macaleti„În urmă cu 10 ani în Centrul Vechi, la Clubul Pensionarilor vă sărbătoream tot pe dumneavoastră, la una dintre primele întâlniri de acest gen, dacă nu cumva chiar prima. Nu aveaţi spaţiu suficient, aşa că nu s-a dansat, dar emoţiile erau la fel de mari. Şi asta pentru că vă iubim, vă admirăm şi vă preţuim. Vă felicit pentru că sunteţi aici, pentru energia şi înţelepciunea pe care le aveţi şi pe care trebuie să ni le transmiteţi şi nouă. Vă urez multă, multă, sănătate, răbdare cu noi, cei mai puţin cunoscători, să aveţi parte de cele mai frumoase momente alături de cei dragi. La Mulţi Ani! Aştept să vă văd dansând!”, a fost mesajul prefectului Costică Macaleţi.

like facebookReprezentantul Guvernului a ciocnit o cupă de şampanie şi a deschis dansul, la care sărbătoriţii nu s-au lăsat prea mult aşteptaţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *