Blocul operator de la Spitalul Judeţean, modernizat cu 5,8 milioane lei

bloc operator zona cu risc Spitalul Judetean BotosaniOperaţiile la Spitalul Judeţean se vor face în opt săli moderne. Blocul operator de la Spitalul Judeţean a fost modernizat cu 5,8 milioane lei, banii fiind alocaţi de Consiliul Judeţean. Lucrările au vizat schimbarea instalaţiilor sanitare, termice, electrice şi alimentare cu apă, dotare cu gaze medicale la Blocul operator de la etajul VII, ATI şi Secţie de terapie intensivă coronariană (UTIC), dotare instalaţii climatizare, dotare cu telefonie şi internet.

S-a făcut procesul verbal de predare-primire a spaţiului medical aferent Spitalului Judeţean,  pentru ca activitatea să se poată desfăşura în spaţiul respectiv. Începând din data de 30 septembrie şi până pe 14 octombrie, va avea loc recepţia finală a lucrărilor de la spaţiile amintite„, a spus Ioan Asaftei, director îngrijiri la Spitalul Judeţean.

like facebookPotrivit directorului de îngrijiri, activitatea în sălile de operaţii se derulează normal, de săptămâna trecută, după ce pe perioda lucrărilor de modernizare a spitalului s-au folosit doar trei din cel opt săli de operaţii.

A noua sală de operaţie urmează să se deschidă în cel mai scurt timp, sala de ghips de la etajul opt al spitalului fiind transformată în sală de operaţii Ortopedie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *