Monica Neamţu, tânăra care a fost la un pas de moarte, va fi operată a şasea oară

monica neamtu iasiTanara care a trecut printr-o situatie de cosmar mai are un obstacol in drumul sau. Chiar daca starea sa a avut o evolutie favorabila, medicii sunt nevoiti sa intervina din nou. La inceputul lunii octombrie, Monica Neamtu va reveni la Iasi pentru a sasea operatie. De aceasta data tanara este mult mai optimista si are incredere deplina in medicii care i-au salvat viata in cele mai critice momente.

Pe 10 septembrie, Monica Neamtu si-a serbat ziua de nastere in compania prietenilor si a rudelor care au fost alaturi de ea pe tot parcursul spitalizarii. Mama Monicai a fost cea care i-a fost cel mai important sprijin, in momentul in care a fost abandonata chiar si de cel care i-a fost iubit. Medicii ieseni care s-au ocupat de cazul Monicai Neamtu pe parcursul mai multor luni o vor primi din nou in spital pentru o evaluare generala, respectiv pentru o interventie chirurgicala. Medicii se vor ocupa de aceasta data de refacerea tranzitului digestiv.

„Eu sunt bine. Voi veni in Iasi la inceputul lunii octombrie pentru operatie. Eu pana acum am avut ileostoma si vor veni la Iasi pentru a-mi reface tranzitul digestiv”, a precizat tanara.

Monica Neamtu a ajuns la Maternitatea Elena Doamna in ziua de 23 martie unde a fost diagnosticata cu o sarcina extrauterina. Pentru eliminarea sarcinii, medicul ginecolog Razvan Socolov a decis sa intervina laparoscopic, dar in timpul operatiei, din cauza unei hemoragii provocate de perforarea unuia dintre vasele iliace, a continuat interventia prin metoda clasica.

Dupa cateva ore de la finalizarea operatiei, Monica a inceput sa sangereze fiind nevoie de a doua interventie. A doua zi, dimineata, tanara a fost operata a treia oara, de aceasta data fiind chemat un chirurg vascular si un chirurg generalist.

A fost scoasa din sala in stare critica si transferata direct in Clinica ATI de la Spitalul Sf. Spiridon. Dupa cateva zile, medicii au supus-o unei alte interventii chirurgicale, fiindu-i scos o portiune din colon. Doua anchete au fost efectuate pana in rezent, rezultatele fiind trimise la Ministerul Sanatatii, dar nu s-a luat nicio masura.

sursa Bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *