Un botoşănean, care s-a remarcat la Românii au Talent, suferă din dragoste

stefan florescuUnul dintre botoşănenii care s-au remarcat la concursul Românii au Talent transmis de PRO TV suferă din dragoste. Presa centrală îi scrie povestea de după concurs al lui Ştefan Florescu, tânărul care a uimit o ţară întregă cu jongleriile cu mingea.

like facebookZiariştii de la cancan.ro spun că dacă profesional tânărul, de 21 de ani, o duce bine, pe plan personal lucrurile stau destul de rău.

Stefan l-a prins pe Dumnezeu de picior la inceputul verii, cand a primit o invitatie d ela mii de kilometri distanta, sa faca spectacol pentru o suma de bani pe care ar fi castigat-o probabil intr-un an.

stefan florescu1“Am fost plecat timp de doua saptamani in Muscat (Oman), acolo unde am facut showuri cu mingea cu ocazia campionatului mondial. Iar apoi am mers si in Doha, iar acum ma pregatesc sa plec in Amsterdam”, a mai spus Stefan.

Dupa acest noroc fantastic, Stefan a avut parte de un ghinion care i-a bulversat momentan tot universul. Si asta dupa ce a fost parasit de iubita.

“Asta este locul in care am cunoscut fericirea. Acum pasarile nu mai ciripesc fericite, ratele nu mai inoata alaturi de puii lor, pana si copacii par sa ascunda durere si tristete. Nimic nu mai e la fel fara ea!”, spune Stefan.

Prietenii incearca sa-l incurajeze in aceste momente dureroase spunandu-i ca-si va gasi curand o alta fata care sa-l faca fericit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *