Iohannis despre faptul că Ţurcanu şi-a promovat familia în politică: Pornesc de la premiza că a promovat oamenii pe criterii de competenţă

Klaus Johannis la Botosani 6Candidatul ACL la preşedinţia României a afirmat că el nu îşi va promova familia în politică şi crede că liderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, acuzat în nenumărate rânduri că şi-a impus familia în mediul politic,  a promovat oameni pe criterii de competenţă.

Este opţiunea fiecărui politician cum vede această chestiune. Pornesc de la premiza că domnul Ţurcanu a promovat oamenii pe criterii de competenţă şi cred că toată lumea vede tot aşa„, a spus Iohannis, care crede că Ţurcanu „face o treabă bună la Botoşani”.

În altă ordine de idei, candidatul ACL a mai spus că nu are niciun fel de problemă cu vreunul dintre candidaţii la prezidenţiale şi este convins că nici Călin Popescu Tăriceanu şi nici Monica Macovei nu vor rupe din voturile ACL.

like facebookElectoratul are dreptul să aleagă, vor alege, iar cei mai buni vor intra în turul doi. Nu există nicio apropiere între mine şi Traian Băsescu, din simplul motiv Traian Băsescu este de domeniul trecutului, iar proiectul pe care l-am construit împreună cu colegi din PNL şi PDL este un proiect al viitorului României. Acest proiect este fără Traian Băsescu„, a spus Iohannis.

2 thoughts on “Iohannis despre faptul că Ţurcanu şi-a promovat familia în politică: Pornesc de la premiza că a promovat oamenii pe criterii de competenţă

  1. Ha,ha,ha! A spus asa din politete si ca sa-i iasa treaba la alegeri dar no fi prost sa nu inteleaga ca daca toata lumea spune ca Turcanu a facut incadrari si promovari NUMAI pe baza de interese, pentru familia lui si pentru ca sai iasa treaba in partidul lui, si averea lui sunt toti minicnosi. Si in orie caz ar trebui sa se lepede de acest taranoi incult daca vrea sal creada si sal respecte lumea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *