Cătălin Flutur la lansarea candidatul ACL, Klaus Iohannis: Să ne ferească Dumnezeu de noaptea lui Ponta

iohannis la botosani casa sindicatelorPreşedintele PDL Botoşani, Cătălin Flutur, a criticat PSD şi pe Victor Ponta. El a spus că Ponta este obişnuit să copieze şi să fure şi că PSD-ul a ajuns să facă regulile la alegeri.

like facebookAstăzi suntem sensibili egali în sondaje cu PSD. De mâine, nopţile vor fi mai lungi, aşa cum ni s-au părut lungi de doi ani şi jumătate de când avem guvernarea Ponta. Să ne ferească D-zeu de noaptea lui Ponta. Cine este Ponta, cel care este obişnuit să copieze, să fure şi să ia de-a gata rezultatul muncii altora. Pentru că aşa înţelege el să joace: cumpără stranierii, şantajează. Ei, PSD-ul, organizează alegerile, fac regulile, ei numesc responsabilii din secţiile de votare şi acum forţează să treacă de partea lor şi primarii astfel încât să nu le mai stea nimic în cale. În ţara asta nimeni nu răspunde pentru nimic. În ţara asta compentenţa a fost dosită în sertare. Oamenii simpli nu-şi mai pot cumpăra haine şi mâncare, oamenii nu mai pot pleca în vacanţă, tinerii căsătoriţi nu mai au speranţă„, a spus Flutur în faţa sutelor de liberali prezenţi la lansarea candidatului ACL, Klaus Iohannis.

 

One thought on “Cătălin Flutur la lansarea candidatul ACL, Klaus Iohannis: Să ne ferească Dumnezeu de noaptea lui Ponta

  1. Mai Fluturas, nu te mai umfla in pene degeaba. La inceputul guvernarii PDL-iste, conform statisticii, 25% din totalul populatiei se situa la limina pragului de saracie. In anul 2012, la caderea guvernului Boc – deci numai dupa 4 ani – din aceasta categorie faceau parte 40%, adica cu 15% mai multi cetateni saraci. A cui este aceasta performanta ? A ta, a lui Basescu, a lui Boc, a Elenei Udrea care a cheltuit zeci de milioane de euro pe fleacuri si a tuturor ministrilor pedelisti.
    La aceste probleme trebuia tu sa raspunzi in fata publicului, nu sa umbli cu baliverne si fraze sforaitoare a la Catavencu. Te credeam mai destept, zau asa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *