Țurcanu către Iohannis: Vă cer să nu faceți compromisuri cu baronii locali. Eu nu sunt baron local și vreau să subliniez acest lucru

Klaus Johannis si PNL Botosani 002Președintele PNL Botoșani, Florin Țurcanu, i-a cerut, marți, candidatului ACL la Președinția României, Klaus Iohannis, să nu facă compromisuri cu baronii locali. El a spus că nu se consideră a fi un baron local și că este vremelnic președinte de Consiliu Județean, iar dacă conducerea centrală a PNL va considera că trebuie să mai candideze la următoarele alegeri, atunci o va face.

Vă cer să nu faceți compromisuri cu baronii locali. Eu nu sunt baron local și vreau să subliniez acest lucru. Mă deranjează această denumire, dar merg mai departe”, a spus Țurcanu.

Liderul PNL Botoșani a afirmat, de asemenea, că liberalii au greşit când a ajutat PSD să ajungă la guvernare.

like facebookI-am ajutat, iar dupa ce i-am ajutat ne-au aruncat pentru ca au vrut sa conduca singuri. Astazi, la Botosani, transmitem acest mesaj: ca Ponta nu va ajunge presedintele României. Domnule Iohannis, veți avea o misiune dificilă: să nu lăsați PSD să pună mâna pe România. Îi cunosc . Ei stau la masă cu colegi și cu cei care le ascultă ordinul. Când le spui că vrei să fii tratat egal deja sunt deranjați”, a spus Turcanu.

One thought on “Țurcanu către Iohannis: Vă cer să nu faceți compromisuri cu baronii locali. Eu nu sunt baron local și vreau să subliniez acest lucru

  1. Mai Turcane, ma mir ca ai obrazul sa spui asemenea gogorite ! PNL nu i-a ajutat pe pesedisti sa ajunga la guvernare, ci a dat din coate si a calcat peste cadavre sa ajunga el la guvernare, cerind un procent de 50%, desi avea un electorat de 20%.
    Nu PSD a renuntat la USL, ci Antonescu si ai lui firtati. Aceasta idee a fost sustinuta si de tine chiar si prin presa locala. Iti amintesti? Cu un an inainte ai lansat in presa locala ideea ca USL se va rupe in maximum 6 luni. Banuiesc ca asta era hotarirea conducerii PNL de muuuult. Nu vezi ca te contrazici, ca uiti astazi ce ai spus ieri-alaltaieri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *