Consiliul Judeţean, ţinta mai multor controale. Vezi de unde!

Consiliul Judetean Botosani sediuConsiliul Judeţean este bombardat de controale în această perioadă. Cel puţin asta susţine preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, care a afirmat că o comisie de control de la Ministerul Dezvoltării verifică proiectele derulate la nivelul judeţului Botoşani şi modul de cheltuire a banilor.

like facebookVin controale de peste tot, de la mai multe ministere. Avem un control şi de Comisia Europeană. A fost pe Spitalul Judeţean, iar acum vin să verifice drumul Racovăţ„, a spus Ţurcanu.

One thought on “Consiliul Judeţean, ţinta mai multor controale. Vezi de unde!

  1. De ce va mirati, domnule Turcanu? Acestea sunt conditiile contractelor pentru proiectele cu finantare europeana. Nu scrie in contract ca toate documentele trebuie pastrate si prezentate la orice control timp de 7 ani? Nu spune in contract ca, Comisia Europeana isi rezerva dreptul de a efectua propriul control ?
    Daca sunt atit de multe controale, inseamna ca ceva nu este in regula cu cheltuirea banilor europeni, probabil la sesizarea serviciilor de control de prim nivel. Si, in plus, banuiesc ca tot prin contract trebuia sa si intretineti drumul despre care vorbiti, in caz contrar s-ar putea sa se traga concluzia ca baniii contribuabililor germani, francezi, belgieni, italieni, cehi, slovaci ,etc,etc nu au avut eficienta asteptata. Asa este?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *