Mihai Țâbuleac s-a apucat de o nouă afacere

mihai tabuleac la PMPFostul preşedinte al Consiliului Judeţean Botoşani, Mihai Țâbuleac, se relansează în afaceri şi a ales ca domeniu agricultura. Liderul Partidului Mişcarea Populară recoltează în această toamnă prima producţie de struguri de pe o suprafaţă de 12 hectare de viţă de vie cultivată în zona comunei Prăjeni.

Mihai Ţâbuleac a precizat că pământul a fost în inclus în patrimoniul fostei fabrici de alcool și băuturi alcoolice Vinalcool.

like facebook„Nu este mare afacere, îmi câştig o pâine. Am cultivat o suprafaţă de teren pe care o lucrez din greu şi încerc să valorific produsele pe această piaţă greu încercată”, a declarat Ţâbuleac.

Mihai Ţâbuleac deţine două societăţi. Una, MTM Star, a realizat anul trecut un profit de 309.647 de lei la o cifră de afaceri de 427.500 de lei şi cu trei angajaţi. Cealaltă, firma Nordic MTM, specializată în domeniul agricol, cu afaceri de 67.463 de lei şi profit de 13.301 de lei având trei angajaţi.

Fostul președinte CJ deține și o pensiune la Putna.

One thought on “Mihai Țâbuleac s-a apucat de o nouă afacere

  1. daca la prima firma are asa mare profit la asa cifra de afaceri…..inseamna ca e tare….dar cred ca aberati!! nu stiu cine , ori voi ori el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *