Fostul viceprimar Țurcanu acuză risipa de bani publici din Primăria Botoșani

eugent turcanu viceprimar botosaniFostul viceprimar Eugen Țurcanu l-a atacat pe primarul Ovidiu Portariuc și în ultima zi de lucru în Primăria Botoșani. Acesta a spus că în cele patru luni cât a fost viceprimar a constatat o risipă a banului public și o lipsă de discernământ. Eugen Țurcanu a dat și exemplu unde s-au risipit banii publici: modernizarea Parcului Curcubeului și în școli.

Am intrat puțin în interiorul monstrului și am văzut despre ce este vorba. Este o risipă a banului public și o lipsă de discernământ. Asta am constatat și de asta mi-am băgat nasul peste tot, chiar dacă nu îmi place, ca să înțeleg ce se întâmplă„, a spus fostul viceprimar.

El consideră că lunile petrecute la Primăria Botoșani au fost o corvoadă, mai ales, susține Țurcanu, că a avut de-a face cu un om incababil să colaboreze și să conducă orașul.

like facebookÎn ultima lună majoritatea noastră s-a risipit, iar când mă uitam în spate nu mai vedeam niciunul să ne sprijine. Ba voiau viceprimari, ba voiau secretari de stat, directori pe nu știu unde. O nebunie totală. Fiecare avea pretenții, reproșuri„, a mai spus Eugen Turcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *