Migrare în grup din PNL la PSD, la Darabani

Deputat Costel Soptica-PNL BotosaniCinci consilieri locali din Darabani au părăsit PNL pentru PSD. Deputatul PNL Botoşani, Costel Şoptică, spune că cei cinci aleşi locali au ales să facă acest pas din laşitate, unii pentru funcţii de conducere.

Şi în colegiul meu sufer de acest traseism. Spun sufăr, în sensul meu particular, deoarece în oraşul Darabani din cei şapte consilieri locali ai PNL cinci au ales PSD. Consider că pe lângă faptul că au părăsit PNL m-au părăsit pe mine. I-am ajutat când am putut atât în plan particular, cât şi în Consiliul Local. Am rămas suprins că nu au venit să avem o discuţie principială şi să văd şi eu care sunt motivele. Sunt lucuri pe care nu le-aşi fi crezut„, a spus Şoptică.

like facebookEl este convins că ordonanţa privind legalizarea traseismului politic nu-şi va atinge scopul scontat de PSD.

2 thoughts on “Migrare în grup din PNL la PSD, la Darabani

  1. dom soptica vrei sa spui ca nu stii de ce ne-am suparat? Fiindca ai promis ca faci ceva si tu te-ai ocupat de afacerile tale si anume : ai luat deszapezirea din colegiul Darabani si ai incasat 19 miliarde cu niste utilaje de 2 lei. Mai bine il votam pe Strugaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *